logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Tisztelt Ügyfelünk!

A földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény egyes rendelkezéseinek végrehajtásáról szóló 19/2009. (I.30.) Korm. rendelet 123. §-ában foglaltak végrehajtása érdekében az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. ezúton teszi közzé az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. által alkalmazni tervezett földgáz-kereskedelmi üzletszabályzat módosításának tervezetét, amely korrektúra jelölés segítségével mutatja be az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. által tervezett módosításokat.

A módosításokra Kormány veszélyhelyzetre tekintettel hozott – különösen a veszélyhelyzet ideje alatt az egyetemes szolgáltatásra jogosultak körének meghatározásáról szóló – intézkedéseinek az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. által történő végrehajtása érdekében kerül sor.
Amennyiben a módosítással érintett rendelkezésekkel kapcsolatban ügyfeleinknek bármilyen észrevétele van, úgy azt az neng-uzletszabalyzat@mvm.hu e-mail címre küldött üzenettel tehetik meg.
Felhívjuk a szíves figyelmét arra is, hogy a tervezetek nem módosított (nem korrektúrázott) részeit a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a korábbiakban jóváhagyta, ezen szövegrészek jelenleg is az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. hatályos üzletszabályzata részét képezik, kérjük ezért, hogy a tervezet módosításokkal nem érintett részeire ne tegyenek észrevételeket. 
Az észrevételeket a jogszabályi előírásokkal összhangban 2022. augusztus 10. napjáig várjuk. 

A megküldött észrevételek a jóváhagyásra jogosult Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal részére – az üzletszabályzat módosításának jóváhagyására irányuló eljárás keretében – benyújtásra kerülnek.


Budapest, 2022. július 21.

MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.

Földgáz-kereskedelemi üzletszabályzat módosításának tervezete


Földgáz-kereskedelmi üzletszabályzat - Törzsszöveg
Földgáz-kereskedelmi üzletszabályzat – 1-5. sz. melléklet
Földgáz-kereskedelmi üzletszabályzat – 6. sz. melléklet MVMP Földgáz-kereskedelmi Üzletszabályzat
•    1. számú melléklet
•    2. számú melléklet
•    3. számú melléklet
•    4. számú melléklet
•    1. számú függelék
•    2. számú függelék
•    3. számú függelék
Földgáz-kereskedelmi üzletszabályzat – Függelékek.PDF

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.