logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés

Földgáz-kereskedelmi üzletszabályzat módosítás

Tisztelt Ügyfelünk!

A földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény egyes rendelkezéseinek végrehajtásáról szóló 19/2009. (I.30.) Korm. rendelet 123. §-ában foglaltak végrehajtása érdekében az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. ezúton teszi közzé az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. által alkalmazni tervezett földgáz-kereskedelmi üzletszabályzat módosításának tervezetét, amely korrektúra jelölés segítségével mutatja be az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. által tervezett módosításokat.

A módosítások egy része jogszabályi rendelkezéseken alapul, amelyek Társaságunkat is kötik, így az ilyen módosító rendelkezések megváltoztatására nincs lehetőség. Ezen túlmenően a tervezetben az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. által alkalmazott működési gyakorlat tapasztalataiból eredő pontosítások, technikai jellegű módosítások szerepelnek, illetve a Társaság működése során változtatni tervezett eljárást is tartalmaz.

Amennyiben a módosítással érintett rendelkezésekkel kapcsolatban ügyfeleinknek bármilyen észrevétele van, úgy azt az neng-uzletszabalyzat@mvm.hu e-mail címre küldött üzenettel tehetik meg.

Felhívjuk a szíves figyelmüket arra is, hogy a tervezetek nem módosított (nem korrektúrázott) részeit a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a korábbiakban jóváhagyta, ezen szövegrészek jelenleg is az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. hatályos üzletszabályzata részét képezik, kérjük ezért, hogy a tervezet módosításokkal nem érintett részeire ne tegyenek észrevételeket.

Az észrevételeket a jogszabályi előírásokkal összhangban 2021. június 29. napjáig várjuk.

A megküldött észrevételek a jóváhagyásra jogosult Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal részére – az üzletszabályzat módosításának jóváhagyására irányuló eljárás keretében – benyújtásra kerülnek.

Budapest, 2021. június 9.

MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.

 

Földgáz-kereskedelemi üzletszabályzat módosításának tervezete

Földgáz-kereskedelmi üzletszabályzat – Törzsszöveg
Földgáz-kereskedelmi üzletszabályzat – Melléklet
Földgáz-kereskedelmi üzletszabályzat – Melléklet MVMP Földgáz-kereskedelmi Üzletszabályzat
Földgáz-kereskedelmi üzletszabályzat – Függelék

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.