logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés

Online Ügyfélszolgálat

Az interneten keresztül egyszerűen intézheti Vállalkozásának ügyeit az irodájából, vagy a világ bármely pontjáról anélkül, hogy az különösebb kényelmetlenséget vagy időráfordítást jelentene Önnek. Online ügyfélszolgálatunk segítségével gyors, naprakész és hasznos információkhoz juthat a villamosenergia-versenypiacra lépéssel és a kereskedőváltással kapcsolatban.
Ön egy gyors regisztrációt követően indikatív árajánlatot kaphat, szerződött partnereink a profil elszámolású fogyasztási hely(ek) mérőállását rögzíthetik, valamint az ellenőrzéshez számlamásolatot kérhetnek.
Munkatársaink gyors, személyre szabott ügyintézéssel, közvetlen kapcsolattartással várják szíves érdeklődésüket!

A regisztrációhoz szüksége van a fizetőszámra (12 jegyű azonosító), melyet áramszámlája jobb felső sarkában találhat meg, valamint felhasználási hely azonosítójára (10 jegyű azonosító), melyet áramszámlája jobb oldalán, narancssárga keretben talál meg.
A fenti azonosítók és az Ön e-mail címének megadását követően azonnal tájékoztatjuk, hogy az azonosítás sikeresen megtörtént-e.
A regisztráció 48 óra elteltével aktiválódik, ekkor Önt egy az Ön által megadott e-mail címre küldött e-mail üzenetben tájékoztatjuk a belépéshez szükséges azonosítóról és jelszóról. Ezt követően Ön igénybe tudja venni online ügyfélszolgálatunk összes szolgáltatását, bejelentkeznie azonban csak a számla- és szerződéses adatok megtekintéséhez szükséges.
Kellemes ügyintézést kívánunk!
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.