logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Az MVM Next meghatározta a végső menedékes időszak utáni, fix áras energiatermékei jövő évi árait

Budapest, 2022. december 09. – Az MVM Next néhány tízezer, nem magánszemély ügyfele számára biztosított, fix áras energiatermékei január elsejétől érvényes árait az energiaköltségek tervezhetősége érdekében a korábban jelzettnél hamarabb, már 2022. december 9-én közli.

Azoknak a nem lakossági ügyfeleknek, akik augusztus óta nem jogosultak egyetemes szolgáltatásra, és az idei év végéig végső menedékesként vételeznek energiát az MVM-től, 2022. november 30-ig kellett nyilatkozniuk arról, hogy a továbbiakban hogyan szeretnének az energiaellátásukról gondoskodni.

A társaság korábbi tájékoztatásának megfelelően a határidőig nem nyilatkozóknak a folyamatos ellátásuk érdekében továbbra is az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. biztosítja az energiát. A szolgáltatási jogviszony határozott időre - földgáz esetén a 2023. január 1. és 2023. október 1., míg villamos energia esetén a 2023. január 1. és 2023. december 31. közötti időszakra - jön létre. Az ügyfelek a következő kilenc-tizenkét hónapban fix áron vásárolhatnak földgázt és villamos energiát. 

Ugyanez a határozott idejű, fix áras tarifa érvényes azokra az ügyfelekre is, akik augusztustól nem jogosultak az egyetemes szolgáltatás igénybevételére, és november végéig nem nyilatkoztak arról, hogy 2023. január 1-jét követően versenypiaci körülmények között saját maguk gondoskodnak energiaellátásukról.

Az MVM Next a jövő évi energiaköltségek mielőbbi tervezhetősége érdekében e néhány tízezer, nem magánszemély fogyasztó számára előre hozta az ármeghatározási időszakot. Az MVM Next a fent részletezett feltételek szerinti fix áras energiatermékeinek árait az előzőleg tervezettnél bő egy héttel korábban, 2022. december 9-én közzétette honlapján. 

A megállapított árak a következő oldalon érhetők el: https://mvmenergiakereskedo.hu/valtofix-arak A társaság érintett ügyfeleit levélben is tájékoztatja majd. 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.