logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés

Önkormányzatoknak

A hazai önkormányzatok az elmúlt időszak során számos kihívással szembesültek az energetikai piacon. Ez arra inspirált bennünket, hogy olyan intézkedéseket hajtsunk végre, amelyek segíthetik az önkormányzatokat energetikai vonatkozású ügyeik intézése és az MVM Csoporttal történő kommunikációjuk során.

Először kialakítottunk az MVM Csoporton belül kizárólag az önkormányzatok részére egy koordinációs és integráló szerepkört, amely ellátja a cégcsoporton belüli ügyintézést, és ahova becsatornázható az általános szerződéses kérdésektől a komplex beruházási javaslatokig minden kezdeményezés és megkeresés. Ezeken a dedikált csatornákon  keresztül lehetőség van megismerni az MVM aktuális termék- és szolgáltatásportfólióját, illetve az ESG specifikus tevékenységekkel kapcsolatos tudásmegosztás is megvalósulhat. Az új kapcsolatfelvételi lehetőség nem váltja ki azokat az ügyfélmenedzsereket, akik eddig is rendelkezésre álltak a megkeresések során, de képes azokat integráltan kezelni, így akkor is segítséget tudunk nyújtani, ha az ügyfél számára nem egyértelmű, hogy melyik MVM tagvállalatunkkal kellene felvennie a kapcsolatot az ügyintézés során.

A fentieken túl, az elmúlt időszakban beérkezett kérdéseket és visszajelzéseket alapul véve alakítottuk ki az alábbi tájékoztató oldalt, amely kifejezetten az önkormányzatokat érintő, energetikához kapcsolódó kérdéseket, témákat dolgozza fel. Amennyiben a weboldal tartalma kapcsán kiegészítő téma javaslata merülne fel, úgy kérjük, szíveskedjen ezt jelezni részünkre a lap alján található kapcsolattartási pontokon keresztül.

 

 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.