logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés

SZÁRMAZÁSI GARANCIA

A SZÁRMAZÁSI GARANCIA (Guarantee of Origin) a megújuló energia támogatására az Európai Unió által kidolgozott szabályozási rendszer keretében kiállított elektronikus okirat, amely igazolja a szerződő vállalkozás részére, hogy az általa felhasznált villamos energia meghatározott mennyisége megújuló energiaforrásból származik.
A SZÁRMAZÁSI GARANCIA AZOKNAK A VÁLLALKOZÁSOKNAK SZÓL, amelyek

  • elkötelezettek a környezettudatos működés és a fenntartható fejlődés mellett és
  • csökkenteni kívánják ökológiai lábnyomukat.

A SZÁRMAZÁSI GARANCIA BESZERZÉSÉRE ADOTT MEGBÍZÁS ESETÉN A VÁLLALKOZÁS A MEGÁLLAPODOTT MENNYISÉG EREJÉIG TÁMOGATJA A MEGÚJULÓENERGIA-TERMELÉST.

A környezettudatos vállalkozások a tervezett villamosenergia-felhasználásuknak megfelelően szabadon alakíthatják ki az ajánlatkérést, mert rugalmasan választható:

  • a villamosenergia-mennyiség, 
  • a felhasználási időszak – tört év vagy 1 évet meghaladó időtartam is lehetséges.

 

A szerződött partner kérésére oklevelet állítunk ki arról, hogy elkötelezett a megújuló forrásból származó villamos energia felhasználása iránt.

Az oklevelet a vállalkozás tetszőlegesen felhasználhatja marketingtevékenysége során, hivatkozhat rá kiadványaiban és bárhol kihelyezheti.

HA FELKELTETTÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT, PONTOS CÉGNEVE ÉS ADÓSZÁMA MEGADÁSÁVAL KÉRJEN AJÁNLATOT ÜGYFÉLMENEDZSERÉTŐL VAGY AZ ALÁBBI E-MAIL-CÍMEN.
e-mail: onlineajanlat@mvm.hu
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.