logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés

Országos földgázellátás

Az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. a szabadpiaci üzleti ügyfelek számára Magyarország teljes területén szolgáltat, legyen szó akár egy, akár több száz felhasználási helyről.

Szabadpiaci üzleti ügyfelek azok a 20m3/h teljesítmény lekötést meghaladó földgázfelhasználók, akik nem jogosultak az egyetemes szolgáltatás szabályozott keretei között földgázvételezésre, ezért földgázigényüket a versenypiacról, a választott földgázkereskedővel kötött szerződésben foglalt feltételek alapján elégítik ki.

A legrégebbi hazai gázszolgáltatóként a földgázpiac meghatározó szereplője vagyunk, stabil alapokon nyugvó, eredményes kereskedelmi tevékenységünknek köszönhetően széles ügyfélkörrel, jelentős piaci részesedéssel.

A szabadpiacon kiszolgált ügyfeleink lojalitását különleges bánásmóddal, egyedi konstrukciókkal, újabb és újabb kedvezményekkel honoráljuk. A kifogástalan kiszolgáláshoz megfelelő infrastruktúrával és szakértői csapattal rendelkezünk.

Üzleti partnereink munkájuk közben nap mint nap élvezhetik az általunk nyújtott biztonságos hátteret, amely vállalkozásuk működéséhez szükséges.

Legyen a partnerünk, kérje ajánlatunkat!

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.