logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Új díjcsomagok a Mobiliti e-töltőállomásainál

Az MVM Mobiliti Kft. a felhasználói igényekhez igazodva 2020. július 6-tól öt új díjcsomagot vezetett be, amelyek az eltérő töltési szokásokra hangoltan teszik lehetővé, hogy az ügyfelek minél kedvezőbb áron tölthessék elektromos autójukat.

Az MVM Mobiliti Kft. 2017-ben indította el e-mobilitás üzletágát, majd 2018 elején kezdte el közcélú elektromos töltőállomásainak telepítését. A közelmúltban több önkormányzattal és számos piaci partnerrel kötött megállapodás értelmében például a Decathlon, Auchan és Spar áruházak parkolóiban kihelyezett töltőkkel bővítette töltőberendezéseinek számát, így országszerte már 187 gyorstöltő és 59 villámtöltő várja az ügyfeleket. Jelenleg már több mint 17 000 felhasználó csatlakozott a Mobiliti hálózatához.

2020. július 6-tól az MVM olyan új díjcsomagokat vezetett be, amelyek az egyedi töltési szokásokhoz illeszkedve különböző mértékű kedvezményt biztosítanak az ügyfeleknek. Azok számára például, akik otthon nem tudják tölteni az autójukat, kedvező éjszakai töltési díjcsomag áll rendelkezésre. Érdekesség, hogy a Mobiliti 30 és Mobiliti Plusz díjcsomagot választó ügyfelek tanúsítvánnyal is rendelkező, 100%-ban megújuló energiaforrásból származó árammal tölthetik járművüket. 

A díjcsomagok 30 napig érvényes kedvezményes tarifákat tartalmaznak, és a hónap bármelyik napján elő lehet fizetni rájuk. Az előfizetés 250 kWh energiamennyiségig nyújt kedvezményes töltési lehetőséget, és a törlésig automatikusan megújul. A díjcsomagok egyszerűen megvásárolhatók a Mobiliti applikációján keresztül. 

Az aktuális díjcsomagok és töltési árak a frissített Mobiliti alkalmazáson, valamint a mobiliti.hu/dijcsomagok oldalon érhetők el. 

A több elektromos járművel rendelkező vállalkozások és intézmények utólagos díjfizetéssel vehetik igénybe a töltési szolgáltatásokat a Mobiliti országos töltőhálózatában.

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.