logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Módosíthatják gázszerződéseik elszámolását az arra jogosultak

Magyarország Kormánya lehetőséget biztosít a földgáz elszámolásának módosítására azon közérdekű vagyonkezelő alapítványok által fenntartott felsőoktatási intézményeknek, valamint országos vagy helyi nemzetiségi önkormányzatok gazdasági társaságainak, akik a földgázt árindexált, nem fix hirdetményi áron vásárolják.

Amennyiben az érintett szervezetek élnek a lehetőséggel, 2023. március 1. és 2023. szeptember 30. között a 15/2023. (I.25.) Korm. rendeletben meghatározott módszertan szerint számított fix áron vásárolhatják meg földgázkereskedőjüktől a szükséges földgázt.

A nyilatkozatot az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. érintett ügyfelei ITT nyújthatják be legkésőbb 2023. február 2-án éjfélig, a jogosultságot igazoló - a nyilvántartást vezető/fenntartó/irányító vagy felügyelő szerv által - cégszerűen aláírt űrlap csatolásával. Fontos, hogy a nyilatkozattételre biztosított határidő jogvesztő és csak a honlapon keresztül hiánytalanul beküldött nyilatkozat érvényes.
 
FIGYELEM! A jogosultságot igazoló űrlap (nyilatkozat) csak abban az esetben érvényes, ha azt a nyilvántartást vezető, vagy a fenntartói, irányítási, illetve felügyeleti jogot gyakorló szerv mint igazoló szerv írja alá. 
Az igazoló szerv nem azonos a Felhasználóval.
 
Az MVM Next legkésőbb 2023. február 15-ig e-mailen tájékoztatja nyilatkozattevő ügyfeleit az alkalmazott árképzésről.
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.