logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Májustól az MVM jelentősen csökkenti Váltó Fix tarifái árait

Budapest, 2023. április 18. - 2023. május 1-től jelentősen, villamos energia esetében 59%-kal, míg földgáz esetében 52%-kal csökkennek az MVM Next Váltó Fix tarifáinak energiadíjai. Az érintett nem lakossági ügyfeleknek nincs teendője, az új árakat az MVM Next automatikusan alkalmazza.

A korábban egyetemes szolgáltatásban vagy végső menedékesként ellátott cégek és intézmények ellátását az MVM Next folyamatosan biztosította a Váltó Fix tarifáin keresztül. Az MVM Next 2023. május elsejétől e körbe tartozó partnereinek jelentősen olcsóbban biztosítja az áramot és a gázt. Az érintett ügyfeleknek nincs teendőjük, az alacsonyabb tarifákat az MVM Next egyoldalúan és automatikusan alkalmazza. A létrejött ellátási szerződések földgáz esetében 2023. október 1-ig, villamos energia esetében pedig 2023. december 31-ig szavatolják az ügyfelek biztonságos energiaellátását.

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.