logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Az NKM márkából MVM lett

2021-től az országos egyetemes közműszolgáltató NKM Energia Zrt. új márkával MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. néven folytatja tevékenységét, tovább erősítve ezzel is az MVM Csoporthoz tartozást. A márka- és névváltozással kapcsolatban az ügyfeleknek nincs teendőjük.

2021. január 1-jétől új néven érhetők el az MVM Csoport közműszolgáltatási portfóliójába tartozó társaságok, az NKM márka helyét az MVM vette át, így Magyarország harmadik legnagyobb, kiemelkedően sikeres vállalatcsoportja immár egységes márkanév alatt jelenik meg. 

A márkaváltás következtében az egyetemes földgáz- és villamosenergia szolgáltató 4,2 millió ügyfele számára már MVM márkanévvel nyújtja az eddig megszokott, magas színvonalú szolgáltatásokat, legyen szó energiáról, vagy a számos kényelmi szolgáltatásról. 

A társaság ügyfelei felé a változások elsősorban az ügyfélszolgálatok, az online ügyfélszolgálat, a számlák, a weboldalak és a mobilapplikációk arculatában jelennek meg. Az új, egységes MVM márka segít abban, hogy az ügyfelek és a köztudat számára átláthatóbbak legyenek a vállalatcsoport tevékenységei, kiemelten a szolgáltatók működése.
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.