logo
Hibabejelentés
Hibabejelentés
Hírek

Július 10-éig nyilatkozhatnak a minimális földgázmennyiség érvényesítéséről a köztestületek

Kibővült az egyes intézmények földgázfelhasználásának szabályozásáról szóló 354/2022. (IX. 19.) Korm. rendeletben csatlakozásra jogosultként meghatározott felhasználók köre.

Magyarország Kormánya lehetőséget biztosít arra, hogy 2023. július 10-ig megtett nyilatkozata alapján a köztestületek, az irányításuk, illetve felügyeletük alá tartozó költségvetési szervek, továbbá azon gazdasági társaságok, amely felett a köztestület többségi, vagy közvetett befolyással rendelkezik, földgáz-kereskedelmi szerződése módosuljon. 
A  rendelet alapján csatlakozásra jogosultaknak 2023. július 10-ig nyilatkozniuk szükséges az MVM Next elektronikus felületén arról, ha a hatályos földgáz-kereskedelmi szerződésben foglaltaktól eltérően a rendeletben meghatározott minimális földgázmennyiséget kívánják érvényesíteni, amely a szerződött földgázmennyiség 60%-a. A nyilatkozattételre nyitva álló határidő jogvesztő.
 

A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.